Чому веганський сир Віолайф – це чудово За різними оцінками у 30-50% жителів планети спостерігаються симптоми непереносимості лактози (молочного цукру). Рівень розвитку науки та харчової промисловості сьогодні дозволяє насолоджуватися смаком молочних продуктів навіть цієї категорії споживачів. У той же час, подібні продукти включають до раціону ті, хто з різних причин дотримується веганського раціону.
У чому відмінність веганського сиру від звичайного Веганська система передбачає побудову раціону харчування лише з урахуванням продуктів рослинного походження. А сировиною для традиційного сиру є молоко (козяче, коров'яче, овеча та ін.).
Технологія виробництва сиру передбачає використання казеїну, молочного протеїну. Обов'язковим інгредієнтом є ренін – ензим, що виробляється у шлунку тварин. Завдяки реннину білок молока згортається, це головний етап виробництва сиру.
Для виробництва веган сиру використовують виключно продукти рослинного походження. Процес складається з консолідування білкової маси з використанням лактобактерій підвищення кислотності сировини. У рецептуру більш щільних сирів додають також олії, натуральні емульгатори та загусники.
Головною відмінністю веганського продукту є відсутність у ньому консолідованого протеїну (сиру). Сировиною для сиру на рослинній основі є соєвий білок, кристалізована олія (кокосова або пальмова), дріжджі, борошно, горіхи, спеції та ін.
Користь веганського сиру Віолайф Здоровою альтернативою традиційним сирам та повноцінним джерелом рослинного білка є безлактозний сир Віолайф від офіційного представника виробника в Україні. Головними перевагами його є:
- Вишуканий смак, однорідна текстура та щільна консистенція.
- Низький вміст натрію, відсутність додаткового навантаження на судини.
- Не використовуються консерванти, покращувачі смаку та барвники.
- Широка лінійка продукції, що випускається.
Веганство – це не просто обмеження у харчуванні. Це філософія і найекологічніший спосіб життя, що дозволяє зберегти довкілля та виключити будь-які форми експлуатації тварин.
Крім того, відмова від продуктів тваринного походження позитивно позначається на здоров'ї: дозволяє знизити вагу та покращити основні показники життєдіяльності організму (нормалізує кров'яний тиск та знижує рівень холестерину). Здоров'я вам!